Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Wednesday, September 30, 2015

Bakti Siswa PKB (Baksis)

Program yang berpusatkan di Kem Sri Nipah Bachok dan Khidmat Komuniti di Kg Renggas Munik Changgung Bachok melibatkan peserta dikalangan pelajar PKB yang telah dilantik sebagai Ahli Jawatankuasa Pelajar Unit Sukan , Kokurikulum & Kebudayaan PKB.


Antara aktuiviti yang dilaksanakan ialah Pendawaian, perparitan, gotong royong,LDK, team building, survival dan perbentangan setiap kumpulan.Program anjuran bersama USKK dan Jabatan kejuruteraan Elektrik PKB. Hadir bersama dalam program ini KJ JKE Hj Zainudin Omar dan Timbalan Pengarah Akademik PKB En Kamaludin bin Daud.

No comments:

Post a Comment