Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Monday, June 29, 2015

KEJOHANAN LIGA PAINTBALL TaHa@U ZON TIMURPKB telah menghantar 3 team untuk menyertai pertandingan ini dan 1 team sebagai Referee.
Pertandingan berlangsung pada 16 Mei 2015 bertempat di
UNIVERSITI sultan zainal abidin TERENGGANU (Unisza)
 
Pada kejohanan kali ini nasib telah menyebelahi pasukan PKB yang mana ketiga-tiga team telah terpilih mewakili Zon Timur ke Kejohanan Peringkat Kebangsaan di Shah Alam pada November 2015 nanti.  Begitu juga pelajar yang bertugas sebagai Referee telah mendapat pujian dari pihak penganjur. 
Keputusan Pertandingan : 
PKB A tempat Ketujuh (Hadiah wang tunai RM150)
PKB B Naib Juara (Hadiah wang tunai RM800)
PKB C Juara ( Hadiah wang tunai RM1000)
                  
 Team C

 Team C JUARA

 Team Referee

Team A

Team B

No comments:

Post a Comment