Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Saturday, April 4, 2015

Pertandingan Futsal antara jabatan di Politeknik Kota BharuPertandingan Futsal antara jabatan di Politeknik Kota Bharu telah diadakan di Futsal Hidayah Kok Lanas anjuranUnit Kokurikulum PKB dengan kerjasama Persatuan Alumni Politeknik Kota Bharu pada 19 Sept. 2014. Semua jabatan telah menyertai pertandingan ini termasuk team Pentadbiran Politeknik. Keputusan pertandingan ini, Johan ialah Jabatan Kejuruteraan Mekanikal, Naib Johan pentadbiran PKB dan tempat ketigaJabatan Kejuruteraan Elektrik. Hadiah sumbangan Persatuan Alumni Politeknik Kota Bharu telah disampaikan oleh Timbalan Pengarah Akademik PKB, En.Kamaludin bin Daud.
.

No comments:

Post a Comment