Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Sunday, April 12, 2015

Cocurriculum Entrepreneurship Research ProgrammeCocurriculum Entrepreneurship Research Programme anjuran Unit Kokurikulum PKB bermula 13 hingga 16 Dis 2014 bertempat di Phnom Penh, Kemboja. Pelajar yang terpilih adalah antara pelajar yang aktif dalam program anjuran Unit Kokurikulum sepanjang tahun 2014 dan seramai 8 orang pelajar dari pelbagai jabatan. Program ini mempunyai dua motif dan tugasan kepada pelajar iaitu mengkaji suatu makanan halal dan punca sumber makanan halal di kg Croi Manteri serta kajian punca air bersih untuk kegunaan harian penduduk. Program kali ini telah mendapat sokongan dari Kedutaan Malaysia di Kemboja di mana perbentangan program kepada kedutaan telah disampaikan oleh Timbalan Pengarah Akademik PKB En. Kamaludin bin Daud.
No comments:

Post a Comment