Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Monday, April 9, 2012

PKB Sport Festival

Salam Sejahtera,
Kepada semua Penasihat Akademik (Sem 1 dan 2) ,Pensyarah AR201 dan AR101 ,Unit Kokurikulum ingin memohon kerjasama dari pihak tuan/puan
untuk memaklumkan kepada pelajar semester 1 dan 2 supaya menyertai PKB Sport Festival yang akan diadakan pada 15 April 2012 (Ahad).
Mohon kerjasama pensyarah Kokurikulum (AR101 dan AR201) agar pelajar berada dalam barisan mengikut kelas/kelab/persatuan sebelum dan semasa sesi senamrobik berlangsung .
Kehadiran pelajar adalah bagi memberi sokongan dan menjayakan program yang dianjurkan oleh pelajar kita sendiri. Pastikan pelajar memakai T-Shirt kokurikulum.
Aturcara program adalah seperti di berikut:
08.00 pg - Pendaftaran Pelajar dan Staf Politeknik Kota Bharu
08.15 pg - Senamrobik
08.45 pg - Ketibaan tetamu, VVIP
09.00 pg - Aluan Pengerusi
- Bacaan Doa
- Nyanyian lagu Negaraku, Politeknik Malaysia,
Politeknik Kota Bharu
- Uacapan Aluan oleh Tuan Pengarah Politeknik Kota Bharu
- Perasmian Program oleh Dato ’ Sri Mustapha Mohamed,
Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri Malaysia
- Gimik Perasmian
- Larian PKB Sport Festival / Sukan Rakyat / Sukan
Santai / Explorace /
Jom Masuk Poly / Lawatan Sekitar Kampus Politeknik
Kota Bharu
01.00 ptg - Bersurai
Kerjasama pihak tuan/puan didahului dengan ucapan terima kasih.
Sekian, terima kasih.
Udom
Unit Kokurikulum PKB

No comments:

Post a Comment