Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Monday, April 9, 2012

Key in markah kokurikulum AR101 dan AR201

Salam sejahtera…
Unit Kokurikulum mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pensyarah yang komited menyelesaikan tugasan ( mengajar ) untuk sesi Disember 2012 dan kami berharap komitmen ini dapat diteruskan lagi untuk sesi hadapan. Sedikit pengumuman untuk semua pensyarah AR101 dan AR201 :
1. Mohon semua pensyarah AR101 dan AR201 menangguhkan dahulu urusan key in markah Kokurikulum untuk semester ini kerana pertukaran system daripada I-koko kepada sisterm baru ( web PKB ).
2. Bengkel penggunaan system baru dijangka dilaksanakan pada hari Selasa ( 17 April 2012 ) melibatkan pensyarah AR101 dan AR201. Surat panggilan bengkel akan diedarkan dalam masa terdekat ini,.
Harap maklum.
Udom
Ketua Kursus Kokurikulum
Unit Kokurikulum PKB

No comments:

Post a Comment