Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Tuesday, August 14, 2018

KEM KEPIMPINAN DAN SAHSIAH PELAJAR PKB

Kem ini telah diadakan di Pusat Latihan Penjara Marang Terengganu (Pulapen). Anjuran Kelab Askar Wataniah dengan kerjasama JHEP.
Peserta terdiri daripada AJK Kelab Askar Wataniah, JPSKK, AJK Kamsis dan Wakil Kelas.
Program diadakan pada 26-28 Julai 2018. Seramai 30 peserta terlibat.
Impak program memberi kesedaran kepada peserta untuk tidak melakukan jenayah yang membolehkan mereka masuk penjara.No comments:

Post a Comment