Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Monday, August 21, 2017

PKB menyemarakkan Larian Obor KL2017 dari Kok Lanas ke Ketereh

15 Julai 2017 (Kok Lanas)- PKB yang diketuai oleh Pengarah PKB, Tn Hj. Noor Azahan bin Othman, KJSKK En Udom a/l Ewon dan Pegawai Belia dan Sukan PKB (En Hazri Nizam bin Zakaria dan Pn Nurdalila bt Mohamad Khali) serta pegawai -pegawai JSKK bersama pelajar2 PKB telah meyambut Obor dari Kok Lanas sehingga ke Ketereh (SK Sri Ketereh).


No comments:

Post a Comment