Pengurusan Kokurikulum PKB

1. PPjR UDOM a/l EWON (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. ARIF BIN AZIZ (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. WEE SIEW PING (Ketua Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Tuesday, October 25, 2016

Penyertaan Team Paintball PKB dalam Kejohanan OFV sempena HSN 2016 Penang

Team Paintball PKB telah menghantar 3 pasukan bagi Kejohanan Terbuka OFV-HSN 2016 di Kompleks Belia dan Sukan Pulau Pinang.
Kejohanan berlansung pada 8 Okt 2016 yang disertai oleh kebanyakkan team-team tersohor yang pernah menyertai kejohanan di peringkat tinggi sseperti World Cup Asia dan sebagainya.
Dalam 3 team PKB iaitu Team PKB Roxy Sniper, Team PKB Kelulut Emas dan Team PKB Dynamite Legion, hanya PKB Dynamite Legion sahaja layak ke pusingan seterusnya dan mendapat Naib Johan Silver Division.

 PKB Dynamite Legion- Azly/Luqman/Syazwan A/Syazwan Z/Azwa/Haris/Amin

 PKB Kelulut Emas-Shahril/Amirul/Azharul/Afif/Firdaus/Aiman/Zawawi

PKB Roxy Sniper- Hana/Era/Ayu/Ain/Nad/Dik Qa/Harni

No comments:

Post a Comment