Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Tuesday, May 19, 2015

Lestari Alam Kokurikulum


Pusat Kokurikulum yang berada di padang Politeknik Kota Bharu dirancang dan dilaksanakan untuk merubah wajah dengan menjadi sebuah kawasan rekreasi dalam taman yang akan menjadi lokasi riadah pelajar Politeknik Kota Bharu. Program ini dirangka bagi menyemai jiwa murni pelajar semester satu untuk berkerjasama dalam membangunkan Pusat Kokurikulum mengikut kawasan tanggungjawab unit masing-masing. Program ini dirancang untuk Mendokong dasar teknologi hijau kebangsaan bagi meningkatkan kesedaran pelajar dan mengalakkan penggunaan meluas teknologi hijau.  
Tarikh: 18-25 mac 2015
Lokasi: Pusat Kokurikulum PKB
Peserta: Pelajar unit uniform semester 1 bersama Kelab Askar Wataniah
No comments:

Post a Comment