Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Tuesday, April 16, 2013

Salinan Buku BSN untuk Anggota Askar Wataniah PKB

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Mohon anggota baru yang belum lagi menyerahkan salinan Buku BSN, sila hantar segera ke Unit Kokurikulum kerana dokumen tersebut akan dihantar ke Kem Machang.

Pengumuman yang kedua: Perjumpaan akan diadakan untuk persediaan Kursus Asas Perajurit Muda siri 2/2013 iaitu anggota Wataniah diwajibkan hadir seperti berikut:
   Tarikh: 23 April 2013 (selasa)
    Masa : 5.00 petang
   Tempat: Study Center PKB
Semoga anda dapat sampaikan kepada kawan-kawan anda yang lain bagi melancarkan proses Kursus Perajurit Muda yang akan diadakan pada cuti semester nanti iaitu pertengahan bulan Mei-Jun.

1 comment:

shuhadah said...

hari jumaat dengan sabtu nie tak kena pergi pc ke?

Post a Comment