Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Sunday, March 17, 2013

Pendaftaran Kelab AR201 sesi Jun 2013

Kepada pelajar semester 1sesei dis 2012 ,sila pastikan anda membuat pendaftaran awal  kelab untuk semester dua sesi Jun 2013  melalui  langkah berikut:
1. http://www.pkb.edu.my
2. Enter
3. I- Perkhidmatan PKB
4.Klik Portal SPMP
5. Masukkan No K/P dan No.pendaftaran
6.Klik i-koko
7.Klik Pendaftaran awal AR201

Sistem First Come First Serve maknanya siapa yang lambat daftar akan dapat kelab yang ada kekosongan sahaja kerana setiap kelab ada limitnya.
Pengumuman kepada pelajar yang memohon no.tentera untuk Pasukan Sukarela Askar Wataniah diharap anda mendaftar Kelab Pasukan Uniform Askar Wataniah dan sekiranya penuh sila datang ke unit Kokurikulum untuk didaftarkan dibawah kelab Polibriged 2. Kelab Askar Wataniah dan Polibriged 2 hanya dikhaskan kepada pelajar yang ada no.tentera sahaja.
Sebarang pertanyaan sila datang jumpa Ketua Kursus Kokurikulum AR101
Lt Mohd Azri Abdul Ghani

harap maklum

No comments:

Post a Comment