Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Tuesday, December 18, 2012

Pelajar Kokurikulum Dihargai

Assalamualikum dan Salam Sejahtera

Pelajar Politeknik Kota Bharu yang aktif dalam kokurikulum dihargai di beri anugerah.
pada tahun 2011 pelajar yang aktif dalam kokurikulum telah dihantar mengikuti Program Khidmat masyarakat Antarabangsa di Kemboja.
Pelajar tersebut telah terpilih menyertai pertandingan ICONVARSITY Berita Harian dan mendapat top 3.
Sama-sama sokong kejayaan ini agar menaikkan minat kepada pelajar lain.


No comments:

Post a Comment