Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Sunday, October 16, 2011

Penyampulan Soalan Ujian Akhir AR201

PERHATIAN


Assalamualaikum
Mohon kerjasama pensyarah AR201 yang masih lagi tidak membuat penyampulan soalan sila datang atau HANTAR WAKIL ke Unit Kokuriklum untuk proses penyampulan soalan ujian akhir AR201. Penyampulan perlu dilakukan dengan kadar segera kerana ujian akhir akan dilakukan secara serentak pada 25/10/2011. Penyampulan soalan ujian adalah sulit, mohon kerjasama pensyarah AR201 menyimpannya di dalam bilik yang dikhaskan selepas proses penyampulan. Kerjasama pihak anda amat dihargai. Harap maklum, terima kasih.

Mohd Shakirin Bin Ab. Rahim
(Penyelaras AR201)

No comments:

Post a Comment