Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Wednesday, September 7, 2011

Pendaftaran Kelab AR201 untuk Sesi Disember 2011

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Perhatian kepada semua pensyarah yang mengajar AR101 (polibriged), mohon kerjasama tuan/puan untuk memaklumkan kepada pelajar kelas masing-masing untuk membuat pendaftaran Kelab AR201 untuk Sesi Disember 2011 secara online mulai 11/9/2011 sehingga 29/9/2011. Pendaftaran kelab ini adalah wajib kepada semua pelajar semester 1.
Sebarang masalah boleh datang ke unit kokurikulum bagi tujuan pendaftaran.

Sekian terima kasih


Juliana Md Jusoh
Pegawai Pendaftaran dan Rekod
Unit Kokurikulum

No comments:

Post a Comment