Pengurusan Kokurikulum PKB

1. WAN MUHAMMAD MARZUDI BIN WAN MUHAMMAD (Ketua Jabatan Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. AZMI BIN MAT RAIS (Pegawai Kokurikulum) 3. MUHAMAD ANUAR BIN SEMAN (Ketua Kursus Kokurikulum) 4. MUNEERAH BT HULAWI ( Setiausaha JSKK)

JSKK PKB

KURSUS KOKURIKULUM-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan Pendaftaran Kursus KoKurikulum. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Jabatan Sukan,Kokurikulum & Kebudayaan PKB hanya membuka 4/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa/Pengakap Sebarang pertanyaan sila datang ke JSKK

Saturday, October 2, 2010

JAMBORI R2001 PKB

Julung kali diadakan perkhemahan yang menyatukan kesemua kelab/persatuan dan badan beruniform di PKB, pada sesi Julai terdapat 22 kelab/persatuan/unit uniform.
Semua pelajar R2001 semester dua diwajibkan hadir
Tarikh: 8-9 Oktober 2010
Masa: 8.00 pagi-5.00 ptg
Tempat: padang bola utama PKB

acara:
1. Pertandingan paintball ( untuk pelajar-8 oktober dan staf PKB-9 okbober)
2. Flying Fox
3. Abselling
4. Survival ( pameran dari 5 Rejimen Renjer Diraja Kem Desa Pahlawan )
5. Oreintering
6. Sukan Rakyat
7. Pertandingan Wau
8. Pertandingan memasang khemah dan memasak
Majlis perasmian pada 9 oktober 2010 jam 9.30 pagi di Astaka padang Bola PKB.
Semua pelajar mesti ambil bahagian mengikut perancangan pengerusi kelab masing-masing.

No comments:

Post a Comment